Rreth Nesh

Historia Jone

Ne Prill te vitit 1999, Klinika Mjekesore Kristi filloi aktivitetin e saj, duke ju ofruar pacienteve ate ├žka ata meritonin, ate cka ata shpesh e kerkonin per kilometra te tera larg, shpesh edhe jashte Shqiperise.

  Hapat e para te kesaj klinike filluan si klinike dentare, duke ofruar te gjitha sherbimet stomatologjike si :
 • Punime protetike fikse
 • Ura porcelani me metal dhe zirconium
 • Proteza te levizshme, te thjeshta dhe te skeletuara
 • Implante (vendosje dhembesh me vida)
 • Terapi stomatologjike
 • Ortodonci (vendosje e telave per te drejtuar dhembet)
 • Zbardhje dhembesh & pirsing
 • Ekstraksione (heqje dhembesh)
 • Grafi dentare te thjeshta
 • Panoramex (grafi per gjithe gojen)
 • Cefalometri Dixhitale

  Ne ambiente te reja, ndertuar me standarte bashkekohore, dhe me nje staf te konsoliduar ne vitin 2001 hodhi nje hap tjeter shume te rendesishem, ate te laboratorit Bio-Kimik ku perfshihen :
 • Analize gjaku komplet
 • Analize urine komplet
 • Analiza te hormoneve + imunologjike
 • Analiza melcie, yndyrnave, veshkave
 • Mbjellje te kultures
 • Antibiograme
 • Indeksi i protombines

  Me nje identitet te ri, dhe me nje investim akoma dhe me te madh, si dhe me premtimin e nje sherbimi me standartet perendimore, ne vitin 2007 Klinika Kristi futi sherbimin e Imazherise ku perfshihen :
 • Skaner per te gjithe trupin
 • Eko Abdominale
 • Eko Dopler dhe Tredimensionale
 • Grafi te Ekstremiteteve
 • Mamografi